Барометр Херсонського «гауляйтера» отруїла ФСБ, але окупанти намагаються це приховати, – Хлань

Херсонського «гауляйтера» отруїла ФСБ, але окупанти намагаються це приховати, – Хлань

Просмотров: 547
16 Липня 2022, 15:23

Херсонського «гауляйтера» отруїла ФСБ, але окупанти намагаються це приховати, – ХланьНа тлі повідомлень про те, що колаборант Володимир Сальдо, призначений окупантами головою адміністрації Херсонської області, потрапив до лікарні, з’являється дивна інформація. Окупанти опублікували відео, де Сальдо вручає атестати російського зразка місцевим школярам.

Херсонського «гауляйтера» отруїла ФСБ, але окупанти намагаються це приховати, - Хлань

Про це у Facebook  повідомив  радник чинного керівника Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

Кадри, опубліковані “Міносвітою РФ”, як стверджує Хлань, були заготовлені наперед. За інформацією радника голови ОВА, Сальдо “вже кілька днів як у лікарні, чи то в комі, чи то при смерті”.

“Для кого цей цирк? На фото та відео жодного випускника… Знімали кіно на рік уперед під назвою “тупою та ще тупішою”, — написав Хлань.

Ще за однією версією Сальдо могли отруїти свої, а точніше ФСБ, пише Хлань.

“Є інформація, що того дня, коли йому стало погано, зрадник пив презентований з Москви коньяк. Називають навіть вартість пляшки — 2,5 тисячі доларів. Нібито Сальдо випив і відразу стало погано. Зрештою, великої різниці немає від чого помре. цей колаборант, щоби швидше — нікому його не шкода», — написав він.

Нагадаємо, Сальдо тричі — у 2002, 2006 та 2010 роках — обирався мером Херсона. У 2012 році був обраний народним депутатом Верховної Ради від Партії регіонів по 182 округу обласного центру. Під час подій Революції гідності брав участь у шоу Володимира Соловйова у Москві. За результатами місцевих виборів 2020 року програв Ігорю Колихаєву у другому турі.

26 квітня цього року на тлі повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти призначили його так званим “головою Херсонської обласної адміністрації”. У липні він потрапив до списку санкцій Євросоюзу через співпрацю із РФ.

Наразі на Херсонщині головний зрадник Володимир Сальдо тепер виконує лише представницькі функції. Замість нього на посаду так званого “керівника” області призначено працівника ФСБ Росії Сергія Єлісєєва.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]