Барометр Двоє жителів Первомайщини облаштували плантації з вирощування канабісу

Двоє жителів Первомайщини облаштували плантації з вирощування канабісу

Просмотров: 402
6 Липня 2022, 11:39

У 27-річного мешканця району правоохоронці вилучили близько 500 грамів канабіса, які, з його слів, він зберігав для власного вживання.

Під час обшуку у 38-річного мешканця райцентру поліцейські виявили та вилучили 700 грамів подрібненого канабіса та рослини конопель. Наркорослини чоловік вирощував у горщиках та ретельно доглядав, використовуючи спеціальні добрива для поліпшення їхнього росту.

Наркорослини у горщиках та зі спеціальним хімдоглядом для поліпшення росту, а також готовий для вживання канабіс – усе це вирощували та зберігали у своїх домоволодіннях мешканці Первомайського району. Нині за вказаними фактами тривають розслідування кримінальних проваджень. За скоєне чоловікам загрожує до п’яти років обмеження волі та семи років ув’язнення.

4 липня, оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури провели санкціоновані обшуки у двох чоловіків на Первомайщині.

Нині за обома фактами слідчі проводять досудові розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 310 КК України «Посів або вирощування конопель» та ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкції статей передбачають покарання у вигляді обмеження волі до п’яти років та позбавлення волі до семи років.

Вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень, за результатами яких відносно правопорушників будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]