Барометр Южноукраїнські правоохоронці провели профілактичні заходи пенсіонерам

Южноукраїнські правоохоронці провели профілактичні заходи пенсіонерам

Просмотров: 79
20 Вересня 2013, 08:56

На жаль, у наш час скоєння злочинів проти пенсіонерів є дуже поширеним явищем.

Беззахисністю самотніх літніх людей так і хочуть скористатися охочі до легкої наживи. Такі злочини, як правило, вчиняються з метою крадіжок грошей або іншого майна, яке являє собою хоч якусь цінність.

Аби запобігти вчиненню злочинів проти осіб похилого віку, правоохоронці проводять зустрічі з пенсіонерами. Така зустріч відбулась у відділенні соціально-медичних послуг Комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування – надання соціальних послуг м. Южноукраїнська».

Начальник міліції громадської безпеки Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області майор міліції Лопушенко О.О. та дільничний інспектор лейтенант міліції Поліщук М.С. провели бесіду з літніми людьми та вручили візитні картки дільничних інспекторів міліції та інформаційні листівки – пам’ятки із рекомендаціями щодо заходів особистої безпеки та запобігання скоєння стосовно них навмисних злочинів, повідомляє СГЗ УМВС України в Миколаївській області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]