Барометр Міська влада прагне зробити свято у кожному дворі

Міська влада прагне зробити свято у кожному дворі

Просмотров: 93
13 Вересня 2013, 11:35

Напередодні дня фізичної культури і спорту, 11 серпня було проведено спортивне свято двору (вул.Миру,4).

Свято відвідали почесні гості: заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Наталя Іванцова, міський голова Євген Квасневський, начальник департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Ольга Сивопляс, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, Дмитро Судаков.

Свято почалось із святкової промови заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Наталі Іванцової, яка в свою чергу привітала маленьких южноукраїнців та побажала їм натхнення та всього найкращого, зазначивши, що місто Южноукраїнськ має гарну атмосферу, великий потенціал до розвитку спорту і фізичної культури, пробуджуючи до цього любов у мешканців з дитинства.

Далі всіх присутніх чекали показові виступи вихованців обласної федерації сімей-до карате (керівник – Олег Вітковський), а потім тренери відділень дитячо-юнацької спортивної школи надали діточкам можливість спробувати себе в футболі, волейболі, настільному тенісі, підтягуванні на перекладині, обертанні обручу тощо.

Найсильніших, найспритніших, найактивніших чекали призи і подарунки, повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]