Барометр Рятувальники зберегли життя Южнокраїнцям

Рятувальники зберегли життя Южнокраїнцям

Просмотров: 68
10 Вересня 2013, 10:53

8 вересня о 16:09 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області від мешканки 9-ти поверхового будинку по вул. Дружби народів, 33 м. Южноукраїнськ

Миколаївської області надійшло повідомлення про пожежу. Схвильована жінка розповіла, що з балкону сусідської квартири на 8-му поверсі йде густий дим.

До місця пожежі було направлено два відділення 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю рятувальники відразу ж приступили до проведення розвідки. Потрапивши всередину, вогнеборці відразу вивели чоловіка та жінку. У кімнаті, де виникла пожежа, вони знайшли третю мешканку квартири. Рятувальники винесли її на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Постраждала з попереднім діагнозом отруєння чадним газом та опіком верхніх дихальних шляхів госпіталізована до реанімаційного відділення спеціалізованої санітарно-медичної частини №2 м. Южноукраїнськ. О 16:45 пожежа була успішно ліквідована.

На даний момент, причину загоряння на площі 4 кв. м з’ясовують спеціалісти, повідомляє сайт ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]