Барометр Прийшов час назвати речі своїми іменами: бій з колоборантами тільки почався

Прийшов час назвати речі своїми іменами: бій з колоборантами тільки почався

Просмотров: 4590
5 Квітня 2022, 18:44

Нарешті все стає на свої місця. Прийшов час назвати речі своїми іменами. Сьогодні пишу це умисно, щоби потім не пошкодувати проявивши малодушність.

Як хто думає, скільки в Україні зараз категорій ворогів? Правильно, явний ворог політичне та військове керівництво РФ та його Збройні Сили, а ще хто? Знову правильно – це колоборанти та його п’ята колона.

Ця сволота працює з зовні займаючись провокативними діями, дезінформацією населення щодо бойових «успіхів» військ агресора та іншими мерзотними діями. Ось де є реальна загроза впливу на мозок людей які знаходяться під чиїмось впливом – це називається активний мозковий штурм, щоби потім використовувати ці «голови» в потрібних цілях.

Скільки їх у нашому місті та ОТГ, скільки за ширмою цінностей Руського міра, скільки тих хто чекає Путіна та війська РФ, скільки тих хто прагне реваншу в т.ч., в політичному житті, як посіпак втікача Януковича.

Вітаю, рішення влади про ймовірне закриття тих політичних шараг, які були та ще і є у Верховній Раді, як провідників політики Кремля, але нажаль з запізненням. Після нашої перемоги і мирного часу обов’язково будуть проваджуватися політичні процеси в тому числі волевиявлення громадян щодо виборчих процесів.

Дуже сподіваюся на те, що не зможуть бути обраними депутатами ті, які себе «показали» за час війни, ті які самоусунулися від захисту України та зайняли очікувану позицію. Впевнений, що такі особи дуже швидко перефарбуються та знову будуть вішати лапшу на вуха людям під іншими стягами. Цього просто більше не може бути. Український мудрий народ не зроби помилку в котрий раз.

Захисники офіцери, «молоді» пенсіонери де Ви? Вас як мінімум чекають в ТРО. Разом з тим, багато бачу таких козаків та козачок в ТРО Южноукраїнська та Костянтинівки, молоді, справжні воїни потрібні. Україні. Але повністю зрозумілою є тактика тих хто думає, нехай хтось, лише не я, а потім якось буде.

Багато прикриваються бронюванням в тому числі з числа працівників ВП ЮУАЕС. Це все відмазки чистої води, хто хоче захищати реально Україну, проблем та перешкод ніяких не має, треба мати лише бажання.

Раджу ознайомитися з новим Законом України щодо колаборантів, таких у нашому ОТГ потяги та телеги, в тому числі і тих хто є прихильниками Генерала ФСБ Кирила Гундяєва, який благословив Збройні Сили РФ на війну в Україні.

Слава Україні! Смерть Ворогам! Іван Санін

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]