Барометр Начальник УМВС України в Миколаївській області Юрій Сєднєв провів робочу поїздку до м. Южноукраїнськ

Начальник УМВС України в Миколаївській області Юрій Сєднєв провів робочу поїздку до м. Южноукраїнськ

Просмотров: 64
6 Вересня 2013, 10:17

Перед початком прийому мешканців Южноукраїнська з особистих питань головний міліціонер області оглянув службові приміщення і прилеглу до підрозділу ОВС територію та обговорив із начальником підрозділу міліції про наявні проблеми в повсякденній діяльності, повідомляє СЗГ УМВС України в Миколаївській області.

Аналізуючи службову ситуацію, Юрій Володимирович зробив висновок про необхідність створення на базі Южноукраїнського міськвідділу експертного міні-центру для обслуговування північної території Миколаївської області, до якої входять десять підрозділів міліції. Начальник місцевого відділу довів про ті напрямки діяльності, для виконання яких необхідно залучення фахівців-експертів певної сфери, а головний міліціонер області надав розпорядження по втіленню в життя пропозицій та підготовці певних кадрових реорганізацій.

На прийом до начальника обласної міліції мешканці регіону звернулися переважно з питань, які відносяться до громадсько-правових відносин. Юрій Володимирович надав юридичні консультації та обговорив алгоритм дій, які необхідні для вирішення порушених питань по суті.

На зустріч із головним правоохоронцем прийшли і представники місцевого ЗМІ, але журналіст бажала не висловити свою особисту проблему, а дізнатись про думку Юрія Володимировича з питань, які турбують мешканців міста, на що були надані повні та об’єктивні відповіді.

Звертаючись до особового складу міліції м. Южноукраїнськ, полковник міліції акцентував увагу на пріоритетних напрямках діяльності ОВС та зазначив, що працівникам, перш за все, необхідно правильно організувати свою роботу та дотримуватись вимог чинного законодавства: 

«Ваша функція – це функція допомоги потерпілому та блокування злочинних дій. При цьому необхідно пам’ятати про те, що правопорушнику також гарантуються конституційні права і не можна перевищувати ті повноваження, які покладені на Вас державою.

Міліція завжди знаходиться у зоні конфлікту, тому першочергове завдання – правильно, своєчасно та на законних підставах розставити акценти і забезпечити вирішення будь-якої проблеми», – зауважив начальник УМВС

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]