Барометр Митрополита Николаевского и Очаковского Питирима просят огласить позицию по российской агрессии

Митрополита Николаевского и Очаковского Питирима просят огласить позицию по российской агрессии

Просмотров: 580
28 Березня 2022, 14:05

Митрополита Николаевского и Очаковского Питирима просят озвучить свою позицию относительно российской агрессии. 

Об этом написал экс-нардеп Юрий Диденко на своей странице в Facebook — он составил обращение к руководителю Николаевской епархии УПЦ Питириму, под которым уже собирают подписи.


Ваше Високопреосвященство, шановний Владико!

Сьогодні ніхто не може бути байдужим до тієї ситуації, яка склалася в Україні внаслідок жорстокої військової агресії росії проти нашої держави.

Зараз увесь український народ страждає від іноземної навали. Кожна російська бомба, ракета, снаряд на українські землі остаточно вбивають міфи про «Святу Русь» та «триєдиний народ».

Під ярмом кремлівської тиранії український народ жив століттями, ціна яких – мільйони закатованих голодом та репресіями. У ці дні російська армія обстрілює та знищує нашу рідну Миколаївщину, інші міста та села України. У тому числі, гинуть віряни Української Православної Церкви.

Саме зволікання із визначенням своєї позиції з цього питання робить вас в очах жителів Миколаївщини російськими колаборантами на нашій землі! 

Ми звертаємося до духовенства та прихожан Миколаївської єпархії Української Православної Церкви відкрити свої очі та побачити, що сьогодні ворог вбиває усіх українців, жінок та дітей, старих та немічних! Ми закликаємо вас не стояти осторонь, адже цілий світ, інші Помісні Православні Церкви солідарні з Україною та твердо засуджують російську агресію!

Зараз немає часу на роздуми, настав час Вам визначитися, Ви з Україною, або на стороні ворога!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]