Барометр Внимание субъектов судебных процессов в Южноукраинске

Внимание субъектов судебных процессов в Южноукраинске

Просмотров: 3920
24 Березня 2022, 16:11

Голова Южноукраїнського міського суду Олександр Савін звернувся до суб’єктів судових проваджень.

Шановні сторони кримінальних проваджень, учасники справ, якими є позивачі, відповідачі, треті особи, їх представники та інші.

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області додатково повідомляє про те, що в умовах воєнного стану з 24.02.2022 року і по теперішній час суд як орган державної судової влади у місті Южноукраїнську жодного разу не припиняв своєї діяльності щодо відправлення правосуддя, розгляду справ та матеріалів всіх категорій та працює в штатному режимі, в тому числі судові засідання проводяться і в режимі відеоконференції.

Доступ громадян до суду є відкритим, але з додержанням законних вимог громадянами в теперішній час.

Акцентую увагу на тому, що деякими сторонами кримінальних проваджень та учасниками справ за іншими провадженнями маніпулюються тлумачення Закону України “Про правовий режим воєнного стану”.

Маніпуляції деяких адвокатів та інших сторін, які зводяться до неявки до суду, впливає на строки розгляду відповідних справ та забезпечення судового захисту громадян, права яких порушені.

Зазначаю, що якщо і в подальшому буде продовжуватися така маніпулятивна ганебна практика вищезазначених суб’єктів, безпосередньо буду вважати це неповагою до суду з відповідними наслідками.

Слава Україні!
Смерть ворогам!

Голова Южноукраїнського міського суду, Олександр САВІН.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]