Барометр В рамках акции «Ветеран» работники ЮУАЭС соберут более 1 млн грн

В рамках акции «Ветеран» работники ЮУАЭС соберут более 1 млн грн

Просмотров: 962
13 Січня 2022, 16:02

У 2022 році для підтримки людей похилого віку працівники Южно-Українського енергокомплексу закумулюють понад 1 000 000 гривень. Акція «Ветеран» триває у ВП ЮУЕС вже більш як 10 років. 

Учасниками акції станом на початок січня 2022 року вже стали 4134 працівники підприємства. 30% зібраної суми надійде на рахунок міської організації, 70% – до ради ветеранів Южно-Української АЕС. На сьогодні у первинній ветеранській спілці понад 2460 членів. Наймолодшому пенсіонеру 39 років, найстаршому – 94.

Відрахування благодійних внесків з заробітної плати – справа добровільна. Кожен з працівників енергокомплексу вирішує особисто, чи готовий брати участь в акції і яку суму буде жертвувати щомісячно. Є й такі випадки, коли працівники підприємства надають адресну підтримку нужденним бабусям та дідусям.

– «На сьогодні 409 членів ветеранської спілки мають пенсію нижче за прожитковий мінімум. Є такі люди, які отримують від держави усього 1790 гривень на місяць. Перш за все саме їм потрібна фінансова підтримка та увага», – зазначив голова ради ветеранів ЮУАЕС Микола Сидоров.

За кошторисом та статутом ветеранської організації кошти розподіляються для надання благодійної допомоги у скрутному матеріальному становищі, поховання членів організації або їхніх родичів, підтримки тяжко хворих. Протягом 2021 року тільки для проведення операцій та придбанння ліків використано понад 280 тисяч гривень.

У ветеранській організації кажуть, що вдячні організаторам благодійної акції, профспілковому комітету та керівництву Южно-Української  АЕС за підтримку соціальної ініціативи, а працівникам підприємства – за активну участь у ній. Це тільки доводить, що колишніх колег не буває, і навіть на пенсії ветерани можуть розраховувати на прояв поваги та небайдужість.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]