Барометр На ЮУ АЭС завершилась 32-я Спартакиада организации профсоюзов

На ЮУ АЭС завершилась 32-я Спартакиада организации профсоюзов

Просмотров: 1373
10 Січня 2022, 08:54

25 грудня в ігровій залі спорткомплексу ВП ЮУАЕС «Олімп» пройшли змагання з останнього, 17-го виду спорту Спартакіади-2021 – з перетягування канату, а також відбулось підбиття підсумків змагань.

Тижнем раніше змагались 8 команд силачів-пауерліфтингістів у шести вагових категоріях. В особистій першості перемогли Андрій Нестеров (автотранспортне господарство (АТГ), Роман Шамков (цех дезактивації (ЦД), Дмитро Грицин (адміністративно-управлінський персонал (АУП), Володимир Коваленко, Олексій Пирожок та Андрій Мунтян (усі з електроцеху (ЕЦ). У командній першості чемпіонський Кубок вибороли представники ЕЦ, на другому місці – АТГ, і на третьому – державний пожежно-рятувальний загін.

У змаганнях з перетягування канату взяли участь 10 команд. Здобувши перемогу в усіх своїх поєдинках, першою стала команда в/ч 3044, друге місце посіла команда цеху водопровідно-каналізаційного господарства та теплових мереж, і третє – цеху теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ).

У загальнокомандному заліку перемогли представники команди АУП (генеральний директор І. Полович, голова цехкому О. Захарченко, фізорг Р. Озерков), які набрали 344 очки з 360 можливих, друге місце у колективу АТГ – 335 очок,  і третє – у команди ЦТАВ – 325 очок.

Команди-призери та переможці отримали кубки, медалі, грамоти та грошові винагороди, які вручив голова первинної профспілкової організації ВП ЮУАЕС та головний суддя Спартакіади Сергій Снітков.

Грошовими преміями також були відзначені кращі фізорги цехів – Роман Озерков (АУП), Марк Безбородов (цех переробки радіоактивних відходів), Дмитро Стародуб (АТГ), Олександр Юрченко (в/ч 3044), Вадим Нестеренко (ЕЦ), Євген Андрєєв (енергоремонтний підрозділ), Лідія Сухініна (Рада ветеранів), Олександр Ставертій (служба інформаційних технологій).

У змаганнях Спартакіади-2021 брали участь 23 команди цехів та підрозділів ВП ЮУАЕС загальною кількістю 1053 працівники.

Змагання 33 Спартакіади планується розпочати 29-30 січня 2022 року.

Олександр БУРЦАЙЛО, головний секретар Спартакіади

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]