Барометр В Южноукраїнську відбулась педагогічна конференція

В Южноукраїнську відбулась педагогічна конференція

Просмотров: 108
28 Серпня 2013, 14:22

27 серпня відбулась педагогічна конференція під гаслом «Освіта міста Южноукраїнська: від Президента до Дитини».

На початку конференції учні звернулись з теплими словами до своїх старших друзів – вчителів, а начальник управління освіти представив молодого спеціаліста, який прийшов в освіту Южноукраїнська за направленням, та вісьмох молодих педагогів, які поповнили педагогічні колективи закладів освіти.

В конференції прийняли участь міський голова Євген Кваснєвський, заступник міського голови з гуманітарних питань Ярослава Нікітіна, депутати міської ради, начальники управлінь і служб, з якими освітяни працюють пліч-о-пліч, засоби масової інформації, повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська.
Традиційно був зроблений аналіз роботи освітян за 2012-2013 навчальний рік, яка була побудована на основі реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича. 

В своїй доповіді начальник управління освіти Сінчук Ю.М. зупинився на досягненнях галузі за останній рік, серед яких: участь у Всеукраїнських предметних олімпіадах, де освітянам є чим гордитись – 30 призових місць в обласних олімпіадах; суттєве збільшення кількості виїздів для участі у фестивалях, конкурсах, спортивних змаганнях, в яких у минулому році освітяни приймали участь і загалом отримали понад 100 нагород різного рангу, це і участь у Всеукраїнських конкурсах на кращий заклад, в якому ЦРД «Гармонія» отримав ІІІ місце із 100 кращих дошкільних закладів України та багато інших.

Освітяни задоволені і фінансовим ресурсом, який був затверджений в бюджеті 2013 року. Майже 2,5 млн. грн. виділено на виконання поточних і капітальних ремонтів в закладах освіти. Голова профспілки працівників освіти Майстренко С.І. подякувала міській владі, депутатському корпусу, виконавчому комітету, особисто міському голові за соціальну підтримку працівників галузі «Освіта», а Євген Анатолійович в свою чергу, запевнив, що освітяни і надалі будуть отримувати підтримку, що влада завжди готова до діалогу.

Серед основних завдань на наступний навчальний рік були окреслені наступні:

• активізація процесу влаштування нових сучасних дитячих, спортивних, тренажерних майданчиків;

• забезпечення належних умов для організації і впровадження інклюзивної освіти;

• відкриття нових місць в дошкільних навчальних закладах;

• запровадження електронної системи реєстрації дітей в дошкільні заклади;

• підвищення умов комфортного перебування учнів і вихованців в закладах освіти; виконання вимог з охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки.

Міський голова Євген Квасневський у своєму виступі привітав освітян з початком нового навчального року, запевнив, що і надалі буде прикладати, як особистих зусиль, так і влади міста в цілому, у належне утримання закладів освіти та соціальний захист працівників.

У другій частині конференції відбулось нагородження найкращих освітян міста за результатами роботи у 2012-2013 навчальному році.

Педагогічними працівниками було отримано 14 грамот управління освіти Южноукраїнської міської ради за результатами атестації та 21 грамоту за результатами роботи у 2012-2013 навчальному році, 10 грамот Департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації за результатами атестації та 24 грамоти за результатами роботи, 1-ну Почесну грамоту облдержадміністрації.

Не обійшлось і без традиційної нагороди місцевого рівня «Кращий освітянин року». Як і в попередній рік, вона була вручена в 3-х номінаціях: дошкільна освіта, середня освіта та позашкільна освіта.
Профспілкова організація з цього року запровадила і свою номінацію «Кращий профспілковий лідер». 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]