Барометр Жители возмущены «хлебом» от Травянко в Арбузинской больнице

Жители возмущены «хлебом» от Травянко в Арбузинской больнице

Просмотров: 6366
15 Грудня 2021, 09:30

В Арбузинке очередной скандал, на этот раз связанный с питанием в местной больнице, где пациентам дают выпечку с трудом похожую на хлеб.

Местные жители выложили фото так называемого хлеба и обвинили главу Арбузинской ОТГ Евгения Травянко в отказе от «Кавунивского хлеба» поскольку ему не хватало бюджетных средств на покупку автомобиля.

– «21 сторіччя, за кого тримають хворих? Це говорить про недолугість селичного голови. Це не про працівників харчоблоку. Це про керівництво Арбузинської ОТГ. Маючи кошти так знущатися з хворих», – написала жительница Арбузинки.

– «Не хвилюйтесь скоро ї такого не буде, убивають лікарню», – отметила Ирина Шевченко.

Одна из читательниц отметила, что это расплата за голос на выборах в пользу Травянко.

– «Колись з Южноукраїнська приізжали люди лікуватись в Арбузинку, були дуже задоволені. Ну це були ті часи, більше 20 років тому, коли Трав’янки не заїхали в Арбузинку. Синок підростав, а папік дерибанив селище, намагався газифікувати (купував та здавав) труби в металолом. Тепер жителі розраховуються кожного дня за голос на виборах», – написала Зоя Некрасова.

Валентина Цупко предложила Травянко поменять машину на более дешевую, иначе предрекла голодомор как в 33-м году.

– «Люди в нас що скоро буде як в 33-му році голодовка, хай Травянко поміняє машину на дешевшу щоб хоч на хлібвистачало, вообще охренелі», – возмутилась Валентина Цупко.

Виктория Новикова назвала преступлением такое отношение к больным и потребовала у местной власти выделить деньги на питание.

– «Ви знаєте чому нам надають не якісні послуги? Та тому, що ми довольствуємось малим і за це кажемо – дякую, а то ще й взятки даємо, да тому що ми не знаємо своїх елементарних прав. За кожного хворого лікарні з держави дають кошти і на ліки, і на продукти, і на зарплату медикам. А от куда витрачають кошти керівники, це інше питання. Можуть лише на заробітну плату, і звісно не санітарці, і не медсестрі. Багато з вас лікувались безкоштовно? А цих коштів не лише повинно вистачити на ліки, а ще й на хліб. Можливо керівник хотіла підекономити та придбати якесь обладнання в лікарню разом з селищною радою, ну тоді купляється якісна мука, Але як бачимо тут не пекар винуватий, бо тісто можна спотрити один раз, а цілий місяць такі лепяхи – це винуваті ті компоненти, які в тісті. Тут є ті хто каже, що може він добрий, ми не пробували – ПРОБУВАЛИ, жах, розсипається, порізать не можна. Да, люди приїзжають з сіл і їм не має кому принести їсти – то давайте будемо їм помиї давати і хай кажуть – дякую. Якщо не достатньо коштів на харчування то селищна рада зобовязана докласти коштів. А той хто підтримує цей злочин, є сам злочинцем. Так ні коли не буде порядку, а лише поговорили і розійшлись їсти такий хліб», – написала Виктория Новикова.

– “Такое ужасное отношение к пациентам местной власти”, – возмутилась Светлана Лапчук.

Чем закончится история с «хлебом от Травянко» и как отреагирует власть Арбузинки на питание в больнице, узнаем в ближайшее время.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]