Барометр Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Просмотров: 88
22 Липня 2013, 11:44

21 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грабовенко Л.О.

У роботі взяли участь 8 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу, начальники управлінь, служб міської ради та відділів виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 9 основних питань та 4 додаткових питання. Всього членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 13 рішень.

Основними є такі питання: про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013-2015 роки за І півріччя 2013 року, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.12. 2012 № 778, внесення змін та доповнень до неї; про надання згоди на списання необоротних матеріальних активів з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання”; про передачу необоротних активів; про розгляд проекту міської комплексної програми розвитку футболу в місті Южноукраїнську на 2013-2016 роки; про надання згоди на перепланування та переобладнання квартири; про надання жилих приміщень; про взяття на квартирний облік; про перепоховання останків померлих; про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня незалежності України; про нагородження

Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня підприємця, повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]