Барометр Дмитрий Мирошник – новый директор Южноукраинского Центра медико санитарной помощи

Дмитрий Мирошник – новый директор Южноукраинского Центра медико санитарной помощи

Просмотров: 5537
14 Жовтня 2021, 14:03

На минуломе тижні, 7 жовтня, відбулось офіційне призначення нового директора НКП «Южноукраїнський центр первинної медико-санітарної допомоги» – Мірошника Дмитра Миколайовича.

Дмитро Мирошник

Були присутні: начальник управління охорони здоров’я Стахорська Ольга; заступник начальника з медичної частини Шикерська Віра та міський голова Валерій Онуфрієнко.

В процесі планерного засідання відбувся корисний обмін думками, досвідом, в результаті чого були обговорені напрямки співпраці та шляхи досягнення максимальної користі.

Кожен з учасників зустрічі мав можливість висловити своє бачення та можливі шляхи розв’язання питань.

Кандидатуру Дмитра Миколайовича було обрано за результатами голосування комісії з проведення конкурсу на посаду директора сімейної медицини 31 серпня цього року. За умовами конкурсу, протягом місяця після відповідного подання конкурсної комісії, міський голова Южноукраїнська уклав відповідний контракт з новим директором сімейної медицини строком дії на 5 років.

Дмитро Миколайович, планує вирішити низку проблемних питань. Серед них: стан приміщень медзакладів у селах громади, відсутність сучасної клініко-діагностичної лабораторії у центрі надання медико-санітарної допомоги, залучення молодих спеціалістів, наразі в «ЮУ МЦПМСД» з метою оптимізації надання медичної допомоги населенню організовано розділення потоків пацієнтів на дорослих та дітей, доукомплектування кабінетів лікарів спецобладнанням.

Нагадаємо: Мірошник Дмитро Миколайович з 2019 року обіймає посаду заступника головного лікаря з адміністративно-господарської роботи НКП «Южноукраїнський центр первинної медико-санітарної допомоги» та є чинним депутатом міської ради. Здобув вищу освіту за спеціальністю менеджмент і економіка підприємства у Миколаївській філії Київського національного університету культури. Також Дмитро Миколайович має досвід на керівних посадах: очолював КП ТВКГ та був секретарем Южноукраїнської міської ради.

Щиро вітаємо Дмитра Миколайовича з новою вершиною і з новим викликом! Бажаємо успіху та нових професійних досягнень, втілення ідей та реалізації проєктів!

Сподіваємось, що з новим керівником розпочнеться новий та захопливий етап для сімейної медицини, в якій гармонійно поєднані добрі традиції та найсучасніші медичні тенденції та технології.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]