Барометр На Южно-Украинской АЭС проходит акция помощи ветеранам атомщикам

На Южно-Украинской АЭС проходит акция помощи ветеранам атомщикам

Просмотров: 5457
27 Вересня 2021, 15:17

20 вересня в Раді ветеранів ВП ЮУАЕС стартувала акція, під час якої 387 учасників війни, ветеранів війни та пенсіонерів старше 75 років – членів ветеранської організації, отримають благодійну допомогу.

Захід приурочено до Дня людини похилого віку. За словами голови Ради ветеранів ВП ЮУАЕС Миколи Сидорова в цілому на виплату буде витрачено понад 38700 тисяч гривень.

Ця та інші благодійні акції громадської організації пенсіонерів, до якої входять колишні працівники Южно-Українського енергокомплексу, стають можливими завдяки безстроковій благодійній акції «Ветеран», яка діє з 2010 року.

Працівники енергогенеруючого підприємства за власним бажанням щомісячно перераховують зі своїх заробітних плат гроші на спеціальний рахунок, поповнюючи таким чином бюджети двох ветеранських організацій – ВП ЮУАЕС і міської.

Ті, у свою чергу, направляють отримані кошти на придбання необхідних медикаментів, лікування, покращення побуту пенсіонерів та інші потреби.

Так, наприклад, на рахунок Ради ветеранів ВП ЮУАЕС у вересні надійшло 54 тисяч 796 грн. З них 18 тисяч грн було виділено на матеріальну допомогу для лікування або у зв’язку зі смертю. Решта спрямована на акцію для Дня людей похилого віку, при цьому на неї були залучені кошти, зекономлені у попередньому місяці.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]