Барометр Новым генеральным директором Южно-Украинской АЭС стал Ігорь Полович

Новым генеральным директором Южно-Украинской АЭС стал Ігорь Полович

Просмотров: 3895
28 Серпня 2021, 08:25

В четвер, 26 серпня під час робочого візиту на Південноукраїнську АЕС керівник Енергоатома Петро Котін представив нового генерального директора станції – 45-річного Ігоря Половича.

Ігорь Полович

Раніше Ігор Михайлович обіймав посаду тимчасового виконувача обов’язків керівника Південноукраїнської АЕС.  

Пан Котін, вітаючи нового генерального директора з призначенням, зауважив, що очікує від нього насамперед забезпечення стабільної, безпечної й успішної роботи відокремленого підрозділу Компанії, активної участі у втіленні масштабних інвестиційних проєктів Енергоатома та вчасного виконання усіх необхідних робіт для подовження терміну експлуатації енергоблока №1. 

Ігор Полович, уродженець міста Соснівка Львівської області, здобув фах інженера-електрика електричних станцій у Львівській політехніці. Після завершення навчання він прийшов працювати на Хмельницьку АЕС, де з 2000-го року пройшов трудовий шлях від електрослюсаря з обслуговування та ремонту електрообладнання в електричному цеху до заступника начальника цього цеху.

З 2015-го року Ігор Полович обіймав різні посади у Виконавчій дирекції з виробництва НАЕК «Енергоатом». Має відзнаку «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України». У грудні 2020 року Ігоря Михайловича було призначено т.в.о. виконавчого директора з виробництва та ремонтів Компанії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]