Барометр Нові підручники для п’ятикласників

Нові підручники для п’ятикласників

Просмотров: 84
14 Серпня 2013, 13:15

У липні цього року на нашому сайті друкувалася стаття про нові підручники для 5-х класів.

У ній повідомлялося про перше надходження підручників до нашого міста (8 липня). Ще в травні місяці почали друкувати нові видання підручників. Російська мова для школярів 5-х класів буде вважатися другою іноземною мовою, оскільки учні 5-х класів будуть з початку нового навчального року навчатися за новими шкільними програмами. 

13 серпня цього року надійшла остання партія нових підручників для 5 класу (4935 екземплярів). Міністерство освіти і науки України ставило за мету, щоб кожен п’ятикласник отримав до нового 2013/2014 навчального року нові підручники. Для цього видався наказ у якому йдеться мова про те, що відповідальні структури освіти повинні якомога швидше донести підручники до школярів міст і сіл нашої країни. Навіть у вихідні дні така робота проводилася. 
Для 374 южноукраїнських п’ятикласників всього надійшло 6353 примірники. 

Як повідомляють методисти управління освіти, до нового навчального року учні 5-х класів отримали нові підручники на 100%. 
Тож батьки та вчителі п’ятикласників повинні не хвилюватися за підручники своїх дітей. Отримані видання швидко і вчасно розподіляються по закладах нашого міста. 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]