Барометр Перекредитування мікрозаймів в Україні

Перекредитування мікрозаймів в Україні

Просмотров: 456
16 Серпня 2021, 17:09

Якщо у вас виникли заборгованості перед мікрофінансовими організаціями і ви хочете уникнути великих штрафів за простроченням, найкращим рішенням у такому випадку буде звернутись до компаній, які готові запропонувати перекредитування мікрозаймів.

Загалом кожен громадянин має можливість перекредитуватись за допомогою банків чи кредитних організацій, які надають своїм клієнтам довгострокові кредити. В будь-якому разі новий кредит надається на більш вигідних умовах, ніж поточний займ. Річні відсоткові ставки по кредитах в МФО становлять до 700%, в той час як рефінансування дозволяє скористатись процентною ставкою від 150 до 250%. На сьогоднішній день в Україні діє немало подібних фінансових організацій, які доступні позичальникам.

Слід пам’ятати, що такі кредити не підходять для поточних потреб, вони призначені для погашення більш дорогих мікрокредитів.

Що таке довгостроковий кредит?

Довгостроковим кредитом можна назвати грошову позику терміном від 1 року і більше. Сервіс finance-credit.com.ua проаналізував пропозиції банків і кредитних компаній на вітчизняному ринку і отримав такі дані по термінах перекредитування:

  • банки: максимальний термін 48-60 місяців;
  • кредитні компанії: максимальний термін 12-36 місяців.

Хто може отримати гроші для погашення мікропозик?

Отримати гроші на закриття мікропозик можуть українці віком від 23 до 60 років. Наявність поручителів, офіційного працевлаштування та майна значно збільшить ваші шанси отримати рефінансування.

Банк або кредитна компанія: що вибрати?

Якщо ви офіційно працевлаштовані і можете надати довідку про доходи, у вас ще немає прострочень і кредити взяті в 1-2 МФО, то банки будуть більш привабливим варіантом. У них нижча відсоткова ставка і довший термін кредитування. Але водночас і вимоги до позичальників більш жорсткі і значно вище шанс отримати відмову.Кредитні компанії, що видають довгострокові кредити, більш лояльні у своїх вимогах до позичальника. Вони можуть не вимагати довідки про доходи і можуть допускати прострочення по кредитах до одного місяця.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]