Барометр Южноукраїнськ чекатиме туристів

Южноукраїнськ чекатиме туристів

Просмотров: 85
9 Серпня 2013, 10:21

У понеділок, 5 серпня відбулася зустріч міського голови Євгена Квасневського з президентом Асоціації сільського і зеленого туризму «Дніпро» Наумом Кузнєцовим.

Метою зустрічі було налагодження тісної співпраці у питанні туризму. Представлений Наумом Кузнєцовим проект передбачав охоплення туризмом не лише Южноукраїнськ, а й сусідніх районів. До обговорення залучили міських голів Первомайська, Вознесенська і Нової Одеси.

Президент Асоціації запропонував присутнім розглянути програму інноваційного підходу до розвитку туризму як бюджетоутворюючої галузі. Головне її завдання – зробити існуючий потік туристів організованим, а також запровадити єдину систему якості послуг для всіх учасників проекту. Якщо задумане вдасться реалізувати, гроші від туристів рікою потечуть до міських бюджетів.

Сумніву піддала мер Первомайська Людмила Дромашко. На її думку, місцеві підприємці, які опанують туристичний бізнес, сплачуватимуть податок до державної казни, адже всі вони є платниками єдиного податку, тому міські бюджети залишатимуться на голодному пайку. Виникли й інші непорозуміння щодо організаційних питань. 

Наум Кузнєцов закликав діяти рішуче і запропонував уже 12 серпня цього року організувати інформаційний тур, учасниками якого мають стати зацікавлені підприємці, представники міських організацій, журналісти. Розпочнеться мандрівка з Пелагеївки (Новобузький район), продовжиться відвіданням природного заповідника «Єланецький степ», поїздкою вздовж лінії Південного Бугу, а закінчиться подорож фестивалем на березі Чорного моря в Очакові.

Вартість семиденної поїздки становитиме 1280 грн. 
Згідно із задумом президента АСЗТ «Дніпро» даний маршрут має стати початком ще більш масштабного проекту – транс українського туру «Пізнай Україну від Карпатських гір до Чорного моря». 

Южноукраїнськ має унікальний природний ландшафт, чистоту вулиць, доброзичливість і гостинність мешканців. Також нам є що запропонувати любителям рафтингу та альпінізму. Якщо ідеї, запропоновані Наумом Кузнєцовим, втіляться в життя, то найближчим часом Южноукраїнськ буде зустрічати багато туристів.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]