Барометр Статья про туалет всколыхнула городскую газету

Статья про туалет всколыхнула городскую газету

Просмотров: 52
6 Серпня 2013, 11:20

Совсем недавно журналисты информационного сайта “Барометр Южноукраинска” подняли тему одного из объектов недвижимости нашего города, бывшего здания общественного туалета.


Будут ли какие то сдвиги в лучшую сторону, судите сами из публикации “Контакта”:

Гадаю, шановні читачі, ви впізнали неподобство, зображене на цьому знімку. Так, це колишній громадський туалет, що знаходиться за магазином «Фокстрот». Хоча, судячи із характерного неприємного запаху, що звідти доноситься, мабуть, він все-таки діючий. Дійсно, дехто і зараз по старій пам’яті ходить туди справляти нужду.

Проблема мала вирішитися, коли у 2009 році цю будівлю придбав підприємець з Миколаєва Олексій Євпатченко. Бізнесмен мав намір побудувати на цьому місці черговий об’єкт торгівлі. Згідно із законом міська рада надала згоду на розробку технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування на земельну ділянку для комерційного використання під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі (пр-т Леніна, буд. 27-Г). На все про все встановили шестимісячний термін. Однак ані після закінчення цього строку, ані через три роки, миколаївський підприємець не знайшов часу, аби подати на розгляд і затвердження визначену законом документацію.

У 2013 році тяганина, здавалося б, повинна завершитись, адже Олексій Євпатченко таки надіслав необхідні папери. Однак тут же виник новий конфлікт – цього разу причиною стало визначення меж земельної ділянки. Міська рада не погодилася надати в оренду ту площу, яку хотів сам підприємець, тому на засіданні сесії рішення про надання згоди не набрало потрібної кількості голосів.

Тож, метаморфоза – смердючий туалет–об’єкт торгівлі, поки відкладається на невизначений термін. А тим часом страждає благоустрій міста і нюхові рецептори мешканців сусідніх будинків та звичайних перехожих, які змушені вдихати цей «аромат».

Міська влада неодноразово направляла до недбайливого господаря листи з вимогою привести в належний естетичний вигляд будівлю і прилеглу до неї територію, однак той ніяк не відреагував. Більш дієвих механізмів впливу, ніж накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу від 850 до 1700 грн. за порушення правил благоустрою, на сьогоднішній день немає, адже приватна власність надійно захищена законом.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]