Барометр На Южно-Украинской АЭС отметили финалистов проекта «Енергоатом Junior»

На Южно-Украинской АЭС отметили финалистов проекта «Енергоатом Junior»

Просмотров: 518
18 Червня 2021, 08:24

Проєкт «Енергоатом Junior» #АтомШукаєТаланти був організований фахівцями НАЕК «Енергоатом», щоб розповісти про цікавих і талановитих дітей з міст-супутників атомних електростанцій.

За час реалізації цієї ініціативи журналісти розповіли про майже 40 юних особистостей.

– «НАЕК «Енергоатом» надає можливості для всебічного розвитку людини. У межах компанії проводиться декілька конкурсів, які дають змогу талановитій молоді проявити себе. Один з них – «Енергоатом Junior» #АтомШукаєТаланти. За час проведення конкурсу на його офіційній сторінці було опубліковано 33 відео, і в залежності від вподобань, поширення та охоплення аудиторії, визначено найпопулярніші. Ви – герої цих відео», – зазначила заступник начальника управління інформації Южно-Української АЕС Оксана Торганова, звертаючись до фіналістів.

Серед найпопулярніших матеріалів Южно-Української АЕС опинилися історії успіху каратистки культурно-спортивного комплексу «Олімп» Катерини Серги, вихованців клубу спортивного танцю «Натхнення», який діє на базі Палацу культури «Енергетик», Анни Нестер та Костянтина Степанова, а також матеріал про юного дослідника секції фізики територіального відділення Малої академії наук Олександра Куропаткіна.

Загалом у проєкті «Енергоатом Junior» #АтомШукаєТаланти опубліковано вісім сюжетів про представників талановитого юнацтва Южноукраїнська. Насправді ж, дітей, про яких варто розповісти, у місті енергетиків набагато більше, і вони обов’язково стануть героями майбутніх журналістських матеріалів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]