Барометр Акція «Збери дитину до школи!»

Акція «Збери дитину до школи!»

Просмотров: 63
5 Серпня 2013, 10:41

В нашому місті проживає багато молодих сімей. Основна частина це забезпечені люди.

Але є невелика кількість сімей, які живуть за смугою бідності. Це сім’ї, що знаходяться у складних життєвих обставинах, багатодітні та малозабезпечені, а також сім’ї, які мають дітей із функціональними обмеженнями. Тому, Южноукраїнський міський центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді організував акцію «Збери дитину до школи». Вона триває з 15 липня до 15 серпня. Метою її проведення є забезпечення дітей-першокласників канцелярськими приладами до школи. 

Всі небайдужі городяни можуть відгукнутися на допомогу таким дітям. Їх у нашому місті на сьогоднішній день 51. Потрібно шкільні канцелярські товари: пенали, ранці, альбоми для малювання, зошити та багато іншого. Фахівці соціальної служби чекають доброзичливих людей за адресою: бульвар Цвіточний, 9 тел. 2-56-24.

Відгукнулися вже працівники управління праці та соціального захисту населення, управління молоді, спорту та культури, працівники виконкому, працівники ПриватБанку та небайдужі мешканці міста Бабинець Галина, Павлова Ірина. 

Акція триватиме до 15 серпня. Потім працівники соціальної служби подарують майбутнім першокласникам подарунки. Тож не будьмо байдужими! Допоможемо дітям!

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]