Барометр «Осторожно, люди!», – в Южноукраинске состоится комедия невроза

«Осторожно, люди!», – в Южноукраинске состоится комедия невроза

Просмотров: 1495
19 Травня 2021, 19:21

В четверг, 20 мая в 19:00, во Дворце культуры «Энергетик» Южноукраинска состоится спектакль «Осторожно, люди!».

Только один день для настоящего чуда и непростого выбора – как дальше жить… Комедия невроза «ОСТОРОЖНО, ЛЮДИ!»

Встреча Ангела и Чёрта в кабинете у проктолога, это логичное завершение непростого года, неправда ли?

Откровенный, смешной до коликов и грустный до слез диалог, о жизни, любви, страданиях, выборе, счастье, семье, войне и мире – это то, что ждет вас в отличной компании с соблюдением всех карантинных мер.

Это невозможно пропустить!

В ролях: Проктолог – Алексей Павлищев. Ангел – Сергей Мельников. Чёрт – Олег Кошевой. Режиссер – Алексей Павлищев.

Квитки можна (потрібно) придбати в касі ДК “Енергетик”, а також на сайті: HOCHU-BILET.COM

Незалежне об’єднання творчих людей, театральний альянс «Незвичайні люди», колектив, який протягом останніх чотирьох років, плідно працює як платформа, мета якої – створення якісного творчого продукту для великої кількості глядачів.

Починаючи зі створення мюзиклів і театралізованих концертів, хлопці розвивалися і вийшли на новий рівень. Першим драматичним експериментом було створення і втілення авторського театрального сценарію «Мужики на сносях», який з успіхом пройшов кілька разів поспіль при повних залах.

Однак прагнення перейти в «театральний формат», переросло в втілення декількох спектаклів, професійних драматургів. Так в кінці минулого року, практично один за одним, вийшли дві вистави «Любовь с доставкой» за мотивами п’єси Іона Сапдару «Натюрморт с толстым племянником» (режисер Олег Кошовий) і «Осторожно, люди» за мотивами п’єси Ігоря Глінкова «Ангел, Черт и проктолог» (режиссер Олексій Павліщев). Саме останній отримав велике визнання у глядача і відкрив дорогу у велике гастрольне плавання…

Всього якихось п’ять неповних місяців відокремлюють сьогоднішній день від Прем’єри «Осторожно, люди», а спектакль, за такий короткий термін, вже закохав у себе свого Глядача у багатьох містах України! І вже, зовсім скоро, 20 травня, жителі Южноукраінська, зможуть самі оцінити акторську майстерність “Незвичайних людей”…

Розмови про вічні і побутови теми між Ангелом і Чортом в кабінеті у проктолога, припали до смаку багатьом глядачам.

Комедія неврозу (як самі хлопці її позначають), не така вже й смішна, хоча смішних моментів в ній дуже багато. Але все ж це більше спроба розібратися в тому, що хвилює всіх з незапам’ятних часів, а саме – що таке добре і що таке погано?

Кожен глядач потрапляє в ситуації, де він може впізнати себе, свої вчинки і свої думки – побачити з боку, і до чого кожна з цих думок може привести.

У підсумку вибір залишиться за нами – кого залишити, Чорта або Ангела …. Але не поспішайте з відповіддю. Після перегляду вистави ваша думка може змінитися.

Ну а нам залишається побажати Вам приємного перегляду і хочемо нагадати, що спектакль відбудеться 20 травня, в ДК «Енергетик»,о 19:00.

Квитки можна (потрібно) придбати в касі ДК, а також на сайті: HOCHU-BILET.COM

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]