Барометр На насосной брызгальных бассейнов Южно-Украинской АЭС монтируют мостовой кран

На насосной брызгальных бассейнов Южно-Украинской АЭС монтируют мостовой кран

Просмотров: 1361
16 Квітня 2021, 09:30

У день наших відвідин встановлювали кабіну головного крана, який в подальшому буде використовуватися для обслуговування та ремонту насосних агрегатів.

Основна конструкція 55-тонного вантажопідйомника зайняла своє місце декількома днями раніше. Нинітриває його налагоджування.До кінця місяця мостовий кран має бути повністю змонтований.

– «На об’єкті нині працює близько 350 будівельників та 40 механізмів. Ми  зайняті на всіх 5 бризкальних басейнах та насосній станції. Роботи ведуться широким фронтом, матеріали закуплені», – розповівгенеральний директор ПрАТ «Юженергобуд» Дмитро Литвиненко.

В чашах бризкальних басейнів  №1 і №2 – це перша черга проєкту – будівельну частину робіт та монтаж трубопроводів завершено. На третьому добігає кінця армування та бетонування днища.

Якості робіт – найпильніша увага. На самій будівлі насосної монтують стінові панелі, поруч виконали зворотну засипки до проєктних позначок, у машинній залі продовжують обв’язку насосів.

Значно просунулися підрядчики і в монтажі електротехнічного обладнання. До підстанції «Бризкальна» прокладено  кабель живлення від опори №67, лотки готові до закриття.

– «Нині є незначне відставання від графіка, яке було пов’язане з недостатнім фінансуванням. Проте, ми бачимо шляхи вирішення та надолуження цього відставання. Тобто, за сталого фінансування об’єкт буде зданий вчасно», – переконаний Дмитро Литвиненко.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]