Барометр Внимание! В Южноукраинске закроют проезд через мост Ташлыкского водохранилища

Внимание! В Южноукраинске закроют проезд через мост Ташлыкского водохранилища

Просмотров: 4447
1 Квітня 2021, 08:26

С 5 апреля по 20 мая 2021 г. будет закрыт проезд транспорта на автодороге Н-24 Благовещенское-Николаев (через Вознесенск) через мост водоема-охладителя Южно-Украинской атомной электростанции – Ташлыкское водохранилище.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал «Барометр».

Об этом сообщили в пресс-службе Службы автодорог в Николаевской области.

Движение будет закрыто в связи с устройством подземного перехода для трубопроводов подпитки водохранилища для нужд Южно-Украинской АЭС.

На трассе из Николаева в Киев на полтора месяца перекроют участок у Южноукраинска

На период строительства движение транспорта осуществляться по автодороге в обход Ташлыкского водохранилища в соответствии с предварительно согласованными временными схемами организации дорожного движения, это наглядно изображено на карте.

Данную информацию подтвердили на ЮУ АЭС.

Заступник генерального директора  ВП ЮУАЕС із забезпечення виробництва Андрій Петрук просить персонал з розумінням поставитись до ситуації і заздалегідь спланувати маршрут та час, що знадобиться на пересування до робочого місця.

– «На час будівельних робіт збір персоналу починатиметься від «П’ятачка» і далі по проспекту Незалежності та від магазину «Ківі» вздовж вулиці Дружби народів. Потім автобуси виїздитимуть на республіканську дорогу в районі «7-го кварталу» і біля колишнього посту ДАІ звертатимуть до бази цеху водопровідно-каналізаційного господарства та теплових мереж. Далі шлях йтиме вздовж лісосмуги з виїздом на міст.

Час на виконання одного рейсу не змінюється. Тим, хто дістається на роботу власним авто доведеться витрачати на це дещо більше часу та їхати в об’їзд. На жаль, пустити увесь транспорт тимчасовою дорогою неможливо, вона завузька. Тож власникам автомобілів слід заздалегідь врахувати обставини, що склались і підготуватись до них», – підкреслив Андрій Петрук.

Після завершення робіт, рух буде відновлено за звичним маршрутом.  Поки ж намагатимуться виконати заплановані роботи у коротші терміни.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]