Барометр Звірка годинників для ЗМІ від губернатора

Звірка годинників для ЗМІ від губернатора

Просмотров: 101
16 Липня 2013, 12:36

Звіркою годинників назвав Микола Круглов традиційну зустріч керівників засобів масової інформації державного і комунального підпорядкування та їх кураторів від місцевої влади.

Вона відбулася 11 липня у сесійній залі обласної ради. Про те, в якому стані нині перебувають наші ЗМІ, де потрібна допомога і яка саме, журналісти говорили з губернатором Миколаївщини. 

Основними того дня були три питання: реформування комунальних видань, впровадження цифрового мовлення на території області та відновлення мережі проводового радіо. Щодо першого думками ділилася редактор Новобузької районної газети «Вперед». Видання до реформи готове, зазначила вона, однак є деякі побоювання. Про них домовились поговорити у вересні. Голова обласної адміністрації підтримав пропозицію медійників регіону про зустріч за круглим столом з народними депутатами України від Миколаївщини.

Серед інших учасником круглого столу стане Микола Жук. Народний обранець також був на зустрічі і розповів присутнім про результати роботи Верховної Ради упродовж останньої сесії та зупинився, зокрема, на реалізації соціальних ініціатив Президента «Діти – майбутнє України». Про це говорив і Микола Круглов. Все більше в області встановлюється дитячих майданчиків, працюють над тим, аби створити належні умови для дітей з обмеженими фізичними можливостями. 

Наостанок аналізували стан фінансової підтримки засобів масової інформації владою на місцях. Адже, як зазначив губернатор, ЗМІ та влада мають працювати разом, повідомляє газета “Контакт”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]