Барометр Ремонтна кампанія в закладах освіти

Ремонтна кампанія в закладах освіти

Просмотров: 102
15 Липня 2013, 13:12

Літо в самому розпалі, а навчальні заклади нашого міста активно проводять ремонтну кампанію.

Вперше за останні роки за сприяння міського голови та депутатського корпусу освітянській сфері було виділено значні кошти на поточні та капітальні ремонти навчальних закладів. Масштабні кампанії справді вражають. Для проведення поточних ремонтів передбачено 1 млн. 34 тис. грн., а для капітальних – 1,5 млн. грн.

Як повідомляє заступник начальника управління освіти Олег Пузир, всі отримані кошти було розподілено між найбільш проблемними об’єктами. Для проведення ремонтних робіт навчальні заклади залучають власні надходження та благодійну допомогу від батьків.

На сьогоднішній день вже відремонтовано баскетбольну площадку в гімназії №1. Скоро тут завершиться заміна сітки рабиці на міні-футбольному майданчику, ремонт коридорів та сходових маршів. У ЮЗШ №1 здійснюватиметься ремонт санвузлів та каналізаційної системи. У ЮЗШ № 2 взялися за ремонт електромереж підвального приміщення, покрівлі, запасного виходу із спортивного залу. У ЮЗШ №3 облагороджується цоколь будівлі, актова зала, коридори, санвузли.

У ЮЗШ №4 замінять повітряну теплотрасу, встановлять пожежну сигналізацію, відремонтують коридор (ліве крило) і харчоблок. 
Дошкільні навчальні заклади не залишаються без уваги. За вказівкою міського голови у всіх ДНЗ буде поетапно замінено старі вікна на сучасні склопакети. Почали із ДНЗ №6. На ці потреби із бюджету окремо виділено близько 900 тис. грн. В інших дошкільних закладах замінюється лінолеум, облагороджуються ігрові майданчики, фарбуються огорожі тощо.

Також цього літа буде зроблено косметичний ремонт у шкільних басейнах «Дельфін» і «Нептун». У ДНЗ №3 планується будувати вуличний плескальний басейн.

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду в навчальних закладах міста проводиться планово-попереджувальний ремонт мереж теплопостачання та опалення.

Тож новий навчальний рік діти дошкільного та шкільного віку зустрінуть в оновлених закладах. Головне, щоб за літо вони не встигли розгубити бажання вчитися. 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]