Барометр Нові підручники для п’ятикласників

Нові підручники для п’ятикласників

Просмотров: 77
12 Липня 2013, 11:19

У новому 2013/2014 навчальному році українські школярі 5-х класів будуть навчатися за новою програмою та новими підручниками.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вже в травні місяці почали друкуватися нові видання підручників. Російська мова для школярів 5-х класів буде вважатися другою іноземною мовою. 

8 липня цього року вже надійшла до нашого міста перша партія нових підручників для 5 класу. Міністерство освіти і науки України запевняє, що до початку нового навчального року кожен п’ятикласник на парті буде мати новий підручник.

Для цього видався наказ у якому йдеться мова про те, що відповідальні структури освіти повинні якомога швидше донести підручники до школярів міст і сіл нашої країни. Навіть у вихідні дні така робота вже проводиться. 

Для 374 южноукраїнських п’ятикласників вже надійшло 1418 примірників. Це лише початок. Тож батьки та вчителі повинні не хвилюватися за підручники своїх дітей. Отримані видання швидко і вчасно розподіляються по закладах нашого міста. 
Надіємося і чекаємо останніх підручників! 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]