Барометр Народний депутат Юрій Гержов провів прийом громадян

Народний депутат Юрій Гержов провів прийом громадян

Просмотров: 73
12 Липня 2013, 11:16

У вівторок, 9 липня, обраний по 131 мажоритарному округу, до якого належить Южноукраїнськ, народний депутат Юрій Гержов в черговий раз зустрівся з мешканцями нашого міста.

Поговорити з нардепом про наболіле виявили бажання дев’ятеро громадян, повідомляє газета “Контакт”.

Більша частина адресованих Юрію Івановичу питань, як завжди, стосувалася пенсійного забезпечення. Люди похилого віку висловили обурення, що навіть після позитивного рішення суду вони не можуть отримати законні виплати дітям війни, а розмір пенсії такий, що ледь вистачає на їжу та ліки.

Народний обранець пояснив, що на сьогоднішній день ресурси Пенсійного фонду досить обмежені, до того ж, недосконалим є законодавство, тому навіть його повноважень не достатньо для кардинальних змін.

Зате у вирішенні проблем менш глобальних, Юрій Гержов пообіцяв свою повну підтримку. Це стосується включення до пільгового соціального пакету телеканалу «Квант» та внесення змін до графіку руху приміського маршруту «Южноукраїнськ-Семенівка».

Також на прийомі було розглянуто питання щодо забезпечення ліками ліквідаторів аварії на ЧАЕС, скарг на супермаркет «Сільпо» та кредитну спілку «Южкредит» тощо. 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]