Барометр Я иду, чтобы работать на благо Южноукраинска, – Николай Кривенко, партия «За майбутнє»

Я иду, чтобы работать на благо Южноукраинска, – Николай Кривенко, партия «За майбутнє»

Просмотров: 2409
21 Жовтня 2020, 14:01

Кандидат на посаду Южноукраїнського міського голови від політичної партії «За майбутнє» – МИКОЛА КРИВЕНКО розповів чому він вирішив висунути свою кандидатуру на посаду міського голови.

Николай Кривенко

Батько чотирьох дітей, працівник ЮУ АЕС, успішний керівник ОСББ запевнив, що готовий перевернути гори коли є довіра людей.

Я являюсь кандидатом на посаду Южноукраїнського міського голови від політичної партії «За майбутнє» – і хочу поділитися декількома відповідями на запитання, які найчастіше мені задають виборці:

1. Що мене спонукало до рішення висунути свою кандидатуру на посаду міського голови? Щиро кажучи, спочатку я збирався балотуватися тільки в депутати. Але дуже часто останнім часом мої знайомі та близькі люди виказували мені слова довіри що я зможу вплинути на ситуацію в місті, змінити її на краще…це відповідно мене й надихнуло. Коли людині довіряють, людина завжди зробить більше ніж від неї очікували. Впевнений що зможу взяти відповідальність за стан справ у місті та змінити їх в кращий бік. Йду працювати. Мені подобається працювати на результат, надихатися результатами та з новою мотивацією братися за слідуючи справи. Зараз більшість людей задаються думкою, як працювати менше, а отримувати більше. Тому через це і виникають збої в економіці та корупційні схеми. А потрібно просто заробляти сьогодні на завтрашній день.

2. Якщо переможу на виборах і стану головою Южноукраїнської громади, яким буде мій перший крок на новій посаді? Стан справ у місті говорить про зусилля, які докладаються для отримання результату, тому напрямок потрібно буде визначати на підставі аналізу роботи за попередні роки, а саме проведення аудиту всих комунальних підприємств та виконавчих органів. Побудую стратегію, розпишу план на п’ять років і буду втілювати його в життя. З першого дня своєї роботи на посаді міського голови я працюватиму над першим днем своєї другої каденції, тобто, я працюватиму на результат.

Семья Николая Кривенко

3. Чи бачу я найболючішу проблему нашого міста, яка потребує негайного втручання? Для мене такого поняття, як проблема не існує, я вважаю, що є питання, які потрібно вирішувати. А відкритих питань у нашому місті багато. Вже немає часу думати, потрібно працювати. Хтось із «великих» сказав, що ми позичаємо Землю у своїх дітей і настає час, коли ми повинні її повертати, в нашому випадку це наше місто. В якому стані ми повернемо нащадкам Южноукраїнськ? Як ми будемо дивитися нашим дітям в очі?

4. Як я вважаю, чому в Южноукраїнську складається така ситуація, що значна частина хороших проектів залишаються на папері? Насправді у нас є багато хороших та кваліфікованих спеціалістів, але вони не можуть себе проявити через обмеження «зверху». Керівники мають залучати гарних фахівців та не заважати їм працювати. Якщо в людини є що сказати, але вона боїться це зробити, то вона не принесе користі для спільноти. Щоб досягти чогось, потрібно займати активну життєву позицію і діяти. Самі рішення про реалізацію проектів приймаються керівним складом а не фахівцями (нажаль дуже часто це не одне і теж)…. «чим менші шматки тим більше сипляться крихти».

5. Мене знають в місті, як порядну та принципову людину але чи не змінить все «система»? Коли мені задають питання, чи я борюся з системою, то я відповідаю, що ні. Моя основна задача – не стати частиною самої системи, а тому й боротися відповідно не буде з чим.. Насправді все набагато простіше, ніж здається. Існує законодавство з чітко прописаними нормами, методиками, механізмами, його треба дотримуватися, але в нашому місті чомусь все перевернуте з ніг на голову, більшість Законів не працюють. Зараз ми не просто стоїмо на місці а рухаємося навпаки назад відносно прогресу, який нас обганяє… починати потрібно з себе. Якщо я хочу жити в правовій державі, то повинен стати прикладом для своїх дітей а не уроком…

6. Люди запитують: чи варто їм чекати покращення, коли я переможу на виборах? Але я скажу так: покращення не треба чекати, його треба робити! Я працюю тільки з будинками. А щоб працювати з усім містом, потрібна підтримка людей. Звісно мене не можуть знати всі містяни, але найбільша сила – це РЕКОМЕНДАЦІЯ та бажання робити разом!!!

Я ЙДУ, ЩОБ ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ УСПІШНОЇ ГРОМАДИ!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]