Барометр Різновікова група у ЦРД «Гармонія»

Різновікова група у ЦРД «Гармонія»

Просмотров: 84
2 Липня 2013, 09:00

У Центрі розвитку дитини «Гармонія» м. Южноукраїнська уже третій рік існує група дітей різного віку.

Різновікове оточення у групі збагачує соціально-моральний досвід дитини і створює умови для його особистого розвитку. Саме це можна реалізовувати в умовах різновікової групи, яка існує у закладі з 2010 року.

Для кожного вихованця зроблена «Досягалочка», у якій знаходиться не лише інформація про малюка, його родину, родинне дерево, «квітка імені»,збираються персональні роботи, а й знаходяться діагностичні карти та карти індивідуального розвитку.

Успіх роботи у різновіковій групі залежить від чітко продуманої структури і належної організації дітей.

У такій групі дитина не відчуває необхідності постійно порівнювати себе з іншими, щоб «бути рівною», що за недосконалого педагогічного керівництва нерідко спричинює штучне урівнення.

Кожну хвилину перебування малюка в дитячому садку вихователі намагаються зробити цікавою, пізнавальною, виховують ініціативу, активність, допитливість, розвивають творчі здібності та мислення кожної дитини

Діти, мов губка, убирають у себе все найкраще, що притаманне людині, відчуваючи постійну увагу і турботу з боку вихователів та батьків. Досвідчені педагоги намагаються дати дітям не лише знання, а ще прищепити почуття доброти, чуйності, безкорисливості, щедрості, вони дуже люблять своїх маленьких вихованців, цінують особистість у кожній дитині, щиро радіють кожній дитячій перемозі, кожному здобутку. Напевно тому й відчувають підтримку з боку батьків.

Дуже приємно батькам дошкільників знати, що для їх дітей завжди є вибір дитячого садка, навіть групи. Тому, батьки, робіть свій вибір і виховуйте дітей здоровими та вихованими на радість всім! 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]