Барометр Житомир: Псевдоволонтери вкрали півмільйона

Житомир: Псевдоволонтери вкрали півмільйона

Просмотров: 52
29 Квітня 2020, 11:53

Дуже дорого обійшовся літній подружній парі з Житомира “безплатний” продуктовий набір від злодіїв-псевдоволонтерів, які назвалися представниками благодійного фонду відомого політика.

Увага! У Рівному псевдоволонтери збирають гроші на інтернати

Про це повідомляе Голос України.

Після візиту злочинців з квартири пенсіонерів зникли їхні заощадження – майже 300 тисяч гривень та дев’ять тисяч доларів. Як повідомив відділ комунікації Національної поліції Житомирської області, 90-річний дідусь впустив до оселі двох жінок у захисних масках, які активно розповідали пенсіонерові про діяльність своєї доброчинної організації і наполягли на участі в розмові обох членів подружжя. Злочинці провели у квартирі приблизно 10-15 хвилин і залишили пенсіонерам “благодійну допомогу” – символічний продуктовий набір. Після візиту “доброчинців” дідусь побачив у іншій кімнаті оселі порожній портфель, у якому зберігалися заощадження подружжя.

Поліція припускає, що у псевдоволонтерів був спільник, який скористався незамкненими після приходу жінок дверима та обшукав квартиру, поки шахрайки розмовляли з пенсіонерами. Нині правоохоронці працюють над встановленням осіб злочинців, проте їхню ідентифікацію ускладнює використання захисних масок. За фактом правопорушення розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]