Барометр П’яний водій, який наїхав на дитячий візок та травмував маля, отримав два роки позбавлення волі

П’яний водій, який наїхав на дитячий візок та травмував маля, отримав два роки позбавлення волі

Просмотров: 56
22 Квітня 2020, 16:12

Коростишівською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом скоєння місцевим мешканцем дорожньо-транспортної події, унаслідок якої малолітня дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження, що сталася у Малині.

Я на знеболювальних мене готують до операції - мама немовляти яке ...


Судовим слідством установлено, що 35-річний малинчанин, 01.01.2019, вдень, після 16.00 год, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля та рухаючись у районі залізничного вокзалу, порушив вимоги Правил дорожнього руху та здійснив наїзд на дитячий візок, у якому перебувало 8-місячне маля.

  Унаслідок скоєння дорожньо-транспортної події дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.    

  Завдяки якісному здійсненню процесуального керівництва у кримінальному провадженні та принциповій позиції публічного обвинувача, вина водія у скоєнні дорожньо-транспортної події доведена повністю.

  Вироком Малинського районного суду особу визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за  ч. 2 ст. 286 КК України та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]