Барометр Карантин: У Житомирі не згодні з постановою головного санітарного лікаря області

Карантин: У Житомирі не згодні з постановою головного санітарного лікаря області

Просмотров: 152
17 Квітня 2020, 15:16

Під час позачергового засідання 17 квітня виконком розглянув лист від головного санітарного лікаря Житомирської області Зіновія Парамонова з постановою «Про додаткове посилення карантинних та обмежувальних заходів на території Житомирської області в період з 17 квітня по 27 квітня 2020 року».

Їздити транспортом не заборонять, магазини не закриють: у Житомирі не згодні з постановою головного санітарного лікаря області

Житомирський міський голова зауважив, що прийняття постанов такого рівня належать до повноважень Уряду. «Я розумію, що у містах Житомирської області – Малині, Житомирі, Бердичеві, Коростені склалася складна ситуація з кількістю захворювань. І ця постанова – це навіть не надзвичайний стан, це трошки більше, ніж надзвичайний стан. І я думаю, що такого рівня постанови може приймати лише Уряд. Візьмемо декілька моментів – пунктів цієї постанови», – сказав Сергій Сухомлин.

Фактично цією постановою терміном на 10 днів забороняється робота всіх підприємств Житомира. Також міський голова звернув увагу, що місто, у якому проживає 270 тис. людей, закривши продуктові магазини, забезпечити харчуванням на такий час не реально. «Ми дякуємо за ці рекомендації, поки що не бачимо необхідності їх приймати на своєму штабі і робити аналогічне рішення виконком», – резюмував Сергій Сухомлин. 


Посилання на джерело: https://zt.20minut.ua/Podii/yizditi-transportom-ne-zaboronyat-magazini-ne-zakriyut-u-zhitomiri-ne–11052917.html

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]