Барометр Державна субсидія – додаткова допомога громадянам нашого міста

Державна субсидія – додаткова допомога громадянам нашого міста

Просмотров: 79
6 Червня 2013, 13:24

Протягом чотирьох місяців 2013 року за призначенням СУБСИДІЇ на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається державою у зв’язку з підвищенням плати за житло та комунальні послуги звернулося 291 сім’я. Нараховані житлові субсидії всім сім’ям що звернулися, повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська.

Субсидія не призначається в разі, якщо серед зареєстрованих у житловому приміщенні осіб є працездатна особа, яка не працює і не навчається, при цьому не шукає роботу через службу зайнятості протягом 3-х місяців, що передують місяцю звернення за субсидією. Але безробітним, які стоять на обліку у службі зайнятості, субсидія призначається на загальних умовах, для цього надається довідка з центру зайнятості про розмір допомоги по безробіттю за останні 6 місяців.

Що ж до того, хто не має права на субсидію, то тут важливий майновий стан громадян, а саме: наявність у володінні більше одного автомобіля, додаткових житлових приміщень. Також субсидія не призначається тим, хто протягом року придбав нове житло або здає власне житло в оренду.

Субсидії призначаються сім’ям, у яких розмір плати за житло та комунальні послуги у межах норм споживання з урахуванням пільг, перевищує 10-15% відсотків середньомісячного сукупного доходу сім’ї.
Розмір призначеної субсидії залежить від доходів громадян. В нашому місті найбільша сума отриманої субсидії склала 297 грн. Протягом 4 місяців 2013 року на державні субсидії використано 146,0 тис.грн.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати в управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради (каб. № 2, 1 поверх або за телефоном: 5-65-36)

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]