Барометр Відбулася 37 сесія Южноукраїнської міської ради

Відбулася 37 сесія Южноукраїнської міської ради

Просмотров: 90
3 Червня 2013, 08:30

30 травня у великій залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 37 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського.

В засіданні взяли участь 30 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, керуючий справами Юрій Телятник, керівники виконавчих органів державної влади, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації, повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська.

Депутатами заслухано звіт голови постійної комісії міської ради з питань дотримання законності, правопорядку, роботи засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики Гур’янова С.А., затверджено Положення про звання «Почесний громадянин міста Южноукраїнська», положення про відділи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету, Положення про утворення міської державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при міській раді та Порядок надання згоди на перепланування та/або переобладнання житлових та нежитлових приміщень та оформлення правовстановлюючих документів на такі приміщення.

З метою впровадження сучасних форм надання адміністративних послуг та забезпечення організації отримання жителями міста адміністративних послуг, які надаються органами місцевого самоврядування, міська рада створила Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська.

Для забезпечення доступу до освіти дітей з особливими потребами депутатами міської ради прийнято рішення про впровадження інклюзивної освіти в навчальних закладах міста Южноукраїнська.
Прийняті рішення про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та рішення з питань врегулювання земельних відносин в місті.

Онлайн трансляція сесії цього разу не проводилась, в зв’язку зі зміною інтернет-провайдера технічно виконати це було не можливо. Сподіваємось наступного разу городяни зможуть спостерігати, як їхні обранці приймають рішення. 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]