Барометр Підприємець Коляденко погрожує спалити майно громади

Підприємець Коляденко погрожує спалити майно громади

Просмотров: 148
23 Травня 2013, 10:16

Спроби Южноукраїнського підприємця Тетяни Коляденко через суд забрати квартиру під власний бізнес залишаються безуспішними.
Мова йде про парикмахерську «Комплимент», яка знаходиться у квартирі №111 у житловому будинку по проспекту Леніна, 5.

Ця житлова площа належить міській громаді, але вже не один рік місцевий підприємець Тетяна Коляденко використовує дану квартиру під свій власний бізнес. В той час, коли в місті стоїть гостра потреба у житлі, а черговики, серед який є люди, які будували місце енергетиків ще на початку 80-х років, вимагають від влади негайно звільнити житлові приміщення від “комерції” та розподілити квартири, позиція Коляденко виглядає агресивною.

Тим паче, що договір оренди між підприємцем та громадою закінчився, але Коляденко вимагає підписати новий договір.
Незрозуміло чому пані Тетяна не може перенести свій салон-перукарню в адміністративну будівлю або орендувати інше комерційне приміщення. Треба вчепитись саме в майно громади, роками використовувати його за копійки та ще й подавати в суд на власників, тобто на громаду.

Нагадаю, що 30 жовтня минулого року господарським судом Миколаївської області за позовом фізичної особи – підприємця Коляденко до комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» прийнято рішення, яким в задоволенні позовних вимог відмовлено.

Але, невгамовний підприємець не зупинився, подав апеляцію, яка була розглянута 29 січня цього року. Одеський апеляційний господарський суд постановив – апеляційну скаргу підприємця Коляденко залишити без задоволення. Цим рішенням встановлено, що на комісії по наданню в оренду майна комунальної власності на законних підставах відмовлено в продовженні терміну оренди вищезазначеної квартири.

Але це ще не все. У зв’язку з тим, що договір оренди квартири № 111 по проспекту Леніна закінчився та прийняті вищезазначені рішення, комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» звернулось до господарського суду Миколаївської області із позовною заявою до фізичної особи – підприємця Коляденко Т.І. про виселення з орендованого приміщення. Адже підприємець на відріз добровільно відмовляється залишити майно громади і продовжує надалі його використовувати.

15 травня господарським судом Миколаївської області по цій справі прийнято рішення, яким позовні вимоги комунального підприємства ЖЕО задоволені в повному обсязі.

Програв першу та другу судові інстанції, пані Коляденко продовжує вважати, що ця квартира не відноситься до житлового фонду, тому звернулася до Миколаївського окружного адміністративного суду. На останньому засіданні, підприємець некоректно висловлювалася по відношенню до працівників комунального підприємства та посадовців виконкому, навіть погрожувала спалити «злощасну» квартиру.

Нажаль, така поведінка не йде на користь підприємцю, який своїми корисними діями намагається завдати шкоди громаді, тим паче погрожувати спалити майно.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]