Барометр День народження Южноукраїнська пройшов за зачиненими дверима

День народження Южноукраїнська пройшов за зачиненими дверима

Просмотров: 405
27 Травня 2014, 11:52

Мало хто пригадав про день народження нашого міста, яке зазвичай святкували в останню неділю травня.

Можливо військові дії на Сході держави зашкодили проведенню святкових масових заходів аби не наражати долі та життя южноукраїнців на небезпеку.

Тому, день міста відсвяткували за зачиненими дверима, на урочистій сесії Южноукраїнської міської ради, яка відбулась 23 травня.

Депутати, а це загалом були представники «Батьківщини», нагородили самі себе почесними грамотами та квітами. 

За якими критеріям відбирали кращих для громади залишиться таємницею. Але сумнівів ні в кого не виникає, що саме партійна приналежність та депутатський мандат став приводом нагородити наприклад далеко не успішного керівника дитячого садочку № 2 Оксану Строчко, яка запам’яталась скандалом з ложками.

Або нещодавно обрана з порушенням норм закону на посаду секретаря міської ради пенсіонерка Лідія Уманець.

Голова фракції «Батьківщина» Микола Сімченко, освятивши ганебний дерибан землі , де разом з Партією Регіонів представники «Батьківщини» вкрали у городян 19 участків під котеджі у Царському селі.

Успіхи та заслуги вищезгаданих перевертнів виборець оцінить вже на майбутніх виборах до місцевої ради, а мешканці нашого молодого міста можуть порадіти і справді за пристойних та гідних людей.

Так, за вагомий особистий внесок у розвиток і функціонування атомної енергетики України, соціально-економічний розвиток міста, багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію та з нагоди Дня міста Южноукраїнськ Подякою Миколаївської обласної ради відзначений Поліщук Юрій Володимирович – тракторист 4 розряду комунального підприємства “Служба комунального господарства”.

За сумлінну працю, самовідданість і професіоналізм, високе служіння обраній справі, активну участь у громадському житті та з нагоди відзначення Дня міста Южноукраїнська Почесною грамотою Миколаївської обласної державної адміністрації нагороджені:

Коваленко Валерій В’ячеславович – начальник зміни черги АЕС відокремленого підрозділу “Южно-Українська АЕС” державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом”

Невідома Наталя Іванівна – начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти управління освіти Южноукраїнської міської ради

Запольська Лілія Володимирівна – інженер І категорії цеху дезактивації відокремленого підрозділу “Южно-Українська АЕС” державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом”;

Мисак Ольга Володимирівна – технік служби підготовки виробництва енергоремонтного підрозділу відокремленого підрозділу “Южно-Українська АЕС” державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом”.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та активну громадську позицію – Гехад Ельвіра Есендуллахівна – начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради.

За вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва, активну участь у громадському житті міста:

Єрьоменко Валентина Анатоліївна – директор приватного підприємства “Южноукраїнський комбінат харчування”;

Шульга Микола Юрійович – директор мережі магазинів “Мяско”.

За сумлінну працю, значні досягнення у професійній діяльності та активну громадську позицію Волошина Наталя Володимирівна – директор Центру дитячої та юнацької творчості м.Южноукраїнська.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у забезпечення стабільної роботи електромереж міста Южноукраїнська та активну громадську позицію Слєсаренко Володимир Ілліч – старший майстер служби ліній дочірнього підприємства електричних мереж приватного акціонерного товариства “Атомсервіс”.

За внесок у збереження пам’яток історії та культури, сумлінну працю на ниві розвитку музейної справи та активну громадську позицію Горох Олена Сергіївна – науковий співробітник Южноукраїнського міського історичного музею.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]