Барометр Глава Пентагону заявив, що вони вже мають докази перекидання солдатів КНДР в росію

Глава Пентагону заявив, що вони вже мають докази перекидання солдатів КНДР в росію

Просмотров: 115
23 Жовтня 2024, 16:13

У міністерства оборони США вже є докази того, що північнокорейські війська перебувають у російській федерації, але що саме вони там роблять – поки невідомо, у цьому доведеться розбиратись.

Про це глава Пентагону Ллойд Остін сказав 23 жовтня журналістам у Римі, повідомляє “ЄП”.

За його словами, аналітики відомства продовжують вивчати це питання, і “ми бачимо докази того, що війська КНДР перейшли (на територію) росії”.

“Що саме вони роблять, залишилося з’ясувати. Це речі, в яких ми повинні розібратися”, наголосив Остін.

Очільник американського відомства зазначив, що якщо наміром військових КНДР є участь у війні росії проти України, то це “дуже-дуже серйозне питання”, яке матиме вплив не тільки у Європі, але й в Індо-Тихоокеанському регіоні.

Що відомо про залучення військових КНДР у війну росії з Україною

Нагадаємо, розвідка Південної Кореї у п’ятницю підтвердила, що Пхеньян вирішив направити 12 тисяч військових для підтримки рф у війні проти України й перші 1500 спецпризначенців із КНДР уже прибули до навчального центру на Сергіївському полігоні Далекого Сходу рф.

Також раніше керівник ГУР МО Кирило Буданов розповів ЗМІ, що до 1 листопада 2024 року близько 11 тисяч військових КНДР будуть готові воювати в Україні.

22 жовтня очільник української розвідки заявив, що перші солдати КНДР невдовзі прибудуть до Курської області росії. Вони будуть допомагати російській армії.

Своєю чергою президент Зеленський зауважив, що Україна має інформацію про підготовку росією двох підрозділів із північнокорейських військових. Можливо, це будуть дві бригади по 6 тисяч людей кожна.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]