Барометр У Полтавському ТЦК наклав на себе руки військовозобов’язаний — його доставила туди поліція, як ухилянта

У Полтавському ТЦК наклав на себе руки військовозобов’язаний — його доставила туди поліція, як ухилянта

Просмотров: 69
22 Жовтня 2024, 12:12

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов’язаних Полтавського ТЦК та СП було виявлено тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам наклав на себе руки. Слідів насильства виявлено не було.

Як повідомляє прес-служба центру комплектування, на місце події одразу було викликано правоохоронців, які розпочали слідчі дії.

Уточнюється, що до пункту попереднього збору військовозобов’язаний був доставлений поліцією, оскільки перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію та було складено акт відмови. За цим фактом готувалося повідомлення до поліції про скоєння ним кримінального злочину за статтею 336 Кримінального кодексу України. Громадянин минулого року вже був засуджений за цією статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з роком випробувального терміну, що завершився у вересні цього року.

«Жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов’язаного не здійснювалося – він чекав на збірному пункті, доки будуть оформлені всі документи. За цим фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з’ясування всіх причин та обставин проводиться службове розслідування», – йдеться у повідомленні.

За повідомленнями місцевих пабліків, чоловік повісився.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]