Барометр Зеленський провів нараду з військовими

Зеленський провів нараду з військовими

Просмотров: 108
21 Жовтня 2024, 18:54

Президент Володимир Зеленський провів нараду з міністром оборони Рустемом Умеровим, головкомом ЗСУ Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргілевичем.

Про це глава держави повідомив у  Telegram  у понеділок, 21 жовтня.

”  Передусім, фронт. Наші військові завдання та кроки на найближчу перспективу і все, що потрібно для ефективності дій наших воїнів на передовій: озброєння, військова техніка, забезпечення, комплектування бригад “, – написав він.

За словами Зеленського, Сирський докладно доповів про ситуацію на всіх напрямках ведення бойових дій та відбиття атак ворога.

”  Окремо – Курська операція: зберігаємо позиції і не дозволяємо ворогові розширювати війну на нашій землі. Замість буферної зони на території України, яку планували росіяни, ми створили буферну зону поблизу нашого кордону на російській території “, – зазначив президент.

Він подякував усім воїнам за хоробрість і наголосив на поповненні обмінного фонду для України заради звільнення наших громадян з російського полону. Це стало можливим саме завдяки Курській операції.

“За підсумками сьогоднішньої наради оновили завдання для відповідних переговорів із партнерами щодо оборонної підтримки України “, – резюмував Зеленський.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]