Барометр Коли дадуть опалення в Южноукраїнську?

Коли дадуть опалення в Южноукраїнську?

Просмотров: 10870
16 Жовтня 2024, 11:13

Вчора, 15 жовтня виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради прийняв рішення «Про початок опалювального періоду 2024-2025 років».

В пункті першому документу йдеться:

1. Рекомендувати філії «Відокремлений підрозділ «Південноукраїнська АЕС» акціонерного товариства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» (СТОЯНОВ Вячеслав) та доручити комунальному підприємству «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (ПРОХОРОВ Володимир) розпочати подачу тепла в місто при зберіганні середньодобової температури повітря + 8 °С  протягом трьох діб.

В пункті другому виконком доручив міському голові, у разі різкого зниження температури зовнішнього повітря, своїм розпорядженням розпочати опалювальний період 2024-2025 року.

За даними з КП ТВКГ тепло почали запускати ще 15 жовтня, і поступово підключати будинки до опалення. Тож чекає найближчими днями на гарячи батареї, тим паче що тариф на опалення підняли.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]