Барометр Міноборони оновлює склад Громадської антикорупційної ради

Міноборони оновлює склад Громадської антикорупційної ради

Просмотров: 479
22 Серпня 2024, 17:58

Міністерство оборони України проводить активну роботу з переобрання складу Громадської антикорупційної ради, яка є ключовим консультативно-дорадчим органом при відомстві.

16 серпня за наказом Міністерства оборони затверджено склад комісії, яка забезпечуватиме проведення конкурсу з формування нової Громадської антикорупційної ради. Про це пресслужба МОУ повідомила 21 серпня.

У відомстві заявили, що зміни до положення про Громадську антикорупційну раду, зокрема, уточнено кваліфікаційні вимоги до кандидатів, які братимуть участь у конкурсі було внесено у липні цього року. А зазначені зміни були затверджені наказом МОУ від 11 липня 2024 року № 465/нм.

“Це рішення підкреслює постійну увагу керівництва міністерства до удосконалення процесу формування консультативно-дорадчих органів. Враховуючи попередній досвід обрання ради шляхом рейтингового інтернет-голосування через СМС, що викликало численні скарги через можливі маніпуляції з голосами, МОУ впроваджує сучасні заходи для підвищення прозорості цього процесу”. Зокрема, наразі проводяться технічні заходи з використанням можливостей ДКП «Дія» для електронної ідентифікації виборців, що дозволить усунути зовнішній вплив на результати голосування, – розповіли в оборонному відомстві.

Та додали: “Міністерство оборони України залишається відданим принципам прозорості та чесності в усіх своїх процедурах та продовжує роботу над удосконаленням системи антикорупційного контролю”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]