Барометр У рф через масштабний збій не працюють месенджери та інтернет-сервіси: москва заявляє про DDoS-атаку

У рф через масштабний збій не працюють месенджери та інтернет-сервіси: москва заявляє про DDoS-атаку

Просмотров: 330
21 Серпня 2024, 17:59

У росії в середу, 21 серпня, стався масштабний збій у роботі месенджерів Telegram, WhatsApp, Skype, спостерігаються також проблеми з доступом до десятка інших сервісів.

Проблеми із застосунками фіксує Downdetector, пише Рубрика.

Найбільше на проблеми із застосунком Telegram скаржилися користувачі з росії, Казахстану та Узбекистану. Downdetector зафіксував вже декілька тисяч скарг на проблеми у роботі месенджера.

Крім Telegram у росії спостерігаються проблеми з доступом до таких сервісів як WhatsApp, Skype, Вікіпедія, ігрова платформа Steam, Discord, “Яндекс”, “ВКонтакте”, Twitch, “Держпослуги” та магазин додатків AppStore. Крім того, з перебоями працюють сайти найбільших банків РФ та мобільних операторів.

Російське “РИА “Новости” повідомило, що збій нібито пов’язаний з DDoS-атакою на операторів зв’язку, і її “вже відбили”.

Збої зачепили й окуповані рф українські території, такі як Маріуполь і Бердянськ. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

“На окупованих територіях інету теж гаплик. Звʼязку з Маріуполем, Бердянськом та Приморськом точно немає.Навіть не знаю як реагувати. Тому просто факт”, — написав він у Telegram.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони разом із хакерською групою ВО Team вивели з ладу обладнання провайдера “Вега” у Челябінській області. Без інтернету та зв’язку російське підприємство-розробник ядерних боєприпасів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]