Барометр Легіонери-розвіднкии знищили техніку та особовий склад окупантів на Кінбурнській косі

Легіонери-розвіднкии знищили техніку та особовий склад окупантів на Кінбурнській косі

Просмотров: 220
19 Серпня 2024, 13:49

Легіонери розвідники взяли участь в операції на Кінбурнській косі. Під час бойових завдань воїнам вдалось завдати уражень по низці цілей окупантів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу ГУР в Telegram.

Зазначається, що на відео показана робота воїнів групи “Циклон” Міжнародного легіону ГУР МО України, які взяли участь в операції на Кінбурнській косі.

На відео показані вогневі ураження та знищення ворожих цілей:

два кулеметних розрахунки
4 одиниці УАЗ
БМ «Тигр»
БТР з особовим складом
2 спостережні пункти
2 точки особового складу у будинках
розрахунок ПТРК
пікап
мінометний розрахунок
вогнева позиція ворога

Ситуація на Кінбурнській косі
Кінбурнська коса лишається єдиною ділянкою у Миколаївській області, яка досі перебуває під контролем російських окупантів. Там періодично відбувалися бойові дії.

На початку 2023-го в Силах оборони півдня України повідомляли, що жодна зі сторін не має абсолютного контролю над Кінбурнською косою. Згодом в ЗСУ зазначили, що українські військові суттєво потіснили росіян на цій косі, й стійкого перебування ворога там не фіксували.

Нагадаємо, що нещодавно спецпризначенці ГУР МОУ здійснили рейд на Кінбурнську косу. Тоді розвідники знищили кілька одиниць броньованої техніки ворога й десятки російських загарбників.

Крім того, українські бійці встановили бойовий прапор ГУР біля укріплення росіян, а пізніше на тимчасово окупованій Кінбурнській косі було також встановлено стяг України.

Згодом в ГУР показали кадри із операції на Кінбурнській косі. В розвідці також поінформували, що були знищені БТР, особовий склад противника й не тільки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]