Барометр Ситуація на кордоні з Білоруссю: що кажуть прикордонники

Ситуація на кордоні з Білоруссю: що кажуть прикордонники

Просмотров: 319
11 Серпня 2024, 14:24

Ситуація на кордоні України із Білоруссю контролюється. Прикордонники не фіксують переміщення техніки чи військ до українського кордону.

Ситуація на кордоні з Білоруссю: що кажуть прикордонники

Про це повідомляє  РБК-Україна  з посиланням на речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка в ефірі телемарафону.

” Безпосередньо по кордоні ситуація незмінна , вона повністю контрольована . Але , звичайно , ми бачимо , що Білорусь в черговий раз починає нагнітати ситуацію на цьому напрямку . Швидше за все для того , щоб продовжувати ” підігрувати ” Росії . Бачимо звинувачення у бік України — це неодноразово вже робилося Лукашенком і всією Білоруссю”, – сказав він.

Демченко наголосив, що наразі поряд з українським кордоном прикордонники не фіксуємо переміщення техніки чи особового складу білоруських військ.

“Швидше за все, в рамках цього інформаційного впливу Білорусь буде змушена робити фото та відеоматеріали. Можливо, якісь частини будуть знаходитись на напрямі кордону з Україною, але на даний момент поряд із нашим кордоном додаткові сили не фіксуються”, – зазначив спікер.

Він додав, що українські прикордонники продовжують відслідковувати ситуацію у Білорусі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]