Барометр «Миколаївоблтеплоенерго» замовило підстанцію на мільйони у постачальника, якого «ловили» на завищених цінах

«Миколаївоблтеплоенерго» замовило підстанцію на мільйони у постачальника, якого «ловили» на завищених цінах

Просмотров: 190
6 Серпня 2024, 14:43

Комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» без проведення відкритих торгів уклало угоду на придбання бетонної комплектної трансформаторної підстанції вартістю 8,1 мільйона бюджетних гривень.

Постачальником обрали компанію «Променергоснаб», яку раніше журналісти «ловили» на завищенні ціни при забезпеченні Миколаєва вуличними світильниками.

Підстанцію мають доставити до 10 жовтня 2024 року. Компанію «Променергоснаб» зареєстрували у 2012 році в Миколаєві. Підприємство часто укладає угоди за бюджетний кошт у різних куточках України. Станом на зараз компанія підписала договорів на загальну суму майже 179 мільйонів бюджетних гривень.

Наразі засновницею компанії значиться жителька Миколаєві Наталя Добрушкіна, а директором – Денис Чернишов. Нещодавно саме він був засновником підприємства.

При цьому у 2023 році ТОВ «Променергоснаб» постачало в Миколаєві світлодіодні світильники за 44,8 млн грн. Як писало видання «НікЦентр», ціни на світильники завищені.

Джерело: Антикорупційний вимір

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]