Барометр Працівники ТЦК затримали чоловіка, а його діти залишилися самі на дорозі

Працівники ТЦК затримали чоловіка, а його діти залишилися самі на дорозі

Просмотров: 393
5 Серпня 2024, 13:50

Ізмаїльчанина Юрія Дімченка, який прямував на своєму авто до Одеси, затримали працівники ТЦК і СП у пункті пропуску «Удобне».

У момент інциденту, що стався 2 серпня, з чоловіком були двоє його неповнолітніх дітей, повідомила родичка Анна Дімченко.

За словами жінки, 42-річного чоловіка попросили вийти з машини і відвезли до Саратського ТЦК, а діти залишилися самі на дорозі, де вони провели шість годин без їжі та води, поки за ними не приїхала тітка.

«Рідні дізналися від людини, яка була свідком, подробиці того, що відбувається, і сестра Юрія приїхала з Одеси в Саратський ТЦК, щоб побачити брата і дізнатися, що насправді відбувається. У зустрічі відмовили. Вели поводиться агресивно, пообіцяли розмазати сестру по стінці. Вона подала заяву в Саратську поліцію. Заяву прийняли, але зробити нічого не змогли», — розповіла Анна Дімченко.

За її словами, Юрій вийшов на зв’язок із родичами вранці наступного дня (3 серпня). На той час він був уже в навчальному центрі у Вінницькій області.

«ВЛК не проходив. Точніше, йому підсунули вже готові документи з ВВК, не його. Вимагали підписи. Юрій нічого не підписував, адже всі ці документи це фікція. У розшуку Юрій не був. Дані його були оновлені. Тобто він нічого не порушив, щоб до нього могли помітити такі дії», — розповіла родичка чоловіка і додала, що його сім’я вже найняла адвоката, щоб розібратися в тому, що трапилося.

В обласному ТЦК та СП інцидент прокоментували так:

«Під час перевірки документів на пункті пропуску «Удобне» виявилося, що громадянин мав при собі обліково-військові документи, які мають ознаки підробки. Після перевірки в електронному реєстрі «Оберіг» виявилося, що особа підлягає мобілізації відповідно до закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Чоловік підлягає призову на військову службу, і під час медичного огляду було виявлено, що нарікань на стан здоров’я не має, тож його було направлено до навчального центру».

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]