Барометр Стало відомо, скільки українців придатні до військової служби

Стало відомо, скільки українців придатні до військової служби

Просмотров: 417
26 Червня 2024, 09:32

Речник Міністерства оборони України старший лейтенант Дмитро Лазуткін в ефірі Армія TV повідомив, що серед тих людей, які оновили свої дані від 18 травня, один мільйон і сто тисяч військовозобов’язаних, які придатні до призову, інформує “АрміяInform.

Стало відомо, скільки українців придатні до військової служби

«Це важлива інформація, тому що багато заброньованих, багато тих, хто має право на відстрочку. Тобто мільйон і сто тисяч можуть бути мобілізованими і, відповідно, стати до лав Сил оборони», – пояснив військовий.

Загалом же, як розповів Лазуткін, додаток Резерв+ користується популярність серед військовозобов’язаних, призовників та резервістів – адже уже близько 2,3 млн українців оновили свої дані, в тому числі через Резерв+ – 1,78 млн українців.

«Зрозуміло, що найближчими днями вони не зможуть допомогти тим військовослужбовцям, які боронять нашу країну, але в перспективі це дуже важливо, бо йдеться про поліпшення військового обліку. Країна має знати, на кого розраховувати під час захисту», – розповів речник МО.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]